Imprumut rapid cu buletinul pana la salariu 2018

Ai ramas fara bani inainte de salariu? Mai trebuie sa achiti facturi, sa platesti intretinerea, si mai ai o multime de cheltuieli…atunci ai nevoie de un imprumut rapid cu buletinul pana la salariu 2018.In acest caz trebuie sa cauti o institutie de acest gen, care ofera credit rapid cu buletinul pana la salariu, sa accesezi site-ul acestora, sa completezi o cerere si sa transmiti documentele necesare aprobarii acesteia si vei primii banii doriti in cel mai scurt timp in contul tau.


Cum se obtine un imprumut rapid cu buletinul pana la salariu?

Suma maxima care se poate acorda pentru un imprumut pana la salariu este de 3000 RON. Exista institutii care le ofera doritorilor posibilitatea de a alege perioada de rambursare insa aceasta nu trebuie sa depaseasca 45 de zile. Pentru a beneficia de un imprumut rapid cu buletinul pana la salariu 2018 trebuie sa ai varsta minima de 18 ani, cetatenia romana, un venit minim de 500 RON si sa ai un cont bancar in care sa fie livrata suma. 

Perioada maxima de rambursare a unui astfel de imprumut rapid este de 45 de zile. In cazul in care imprumutul se va rambursa dupa perioada de 45 de zile stabilita se va percepe o dobanda penalizatoare de 1,2% din suma imprumutata.

 

Cum functioneaza un astfel de imprumut rapid cu buletinul pana la salariu? In general, ai nevoie de o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont insa conditiile pot varia de la o institutie la alta. In cazuri speciale se pot solicita acte suplimentare. Se poate aplica si online pentru un imprumut rapid cu buletinul pana la salariu, se urmeaza pasii, se ataseaza documentele solicitate si in cel mai scurt timp vei avea banii ceea ce inseamna ca in maxim doua ore banii sunt transferati in contul tau.

 

In doar cativa pasi simpli ai suma dorita, astfel ca este extrem de simplu sa ceri un imprumut rapid pana la salariu. Se poate aplica online sigur si rapid. De obicei se cere doar o copie dupa buletin si un extras de cont, comisioanele si dobanda este fixa pe zi. In plus, toate costurile sunt la vedere.