Credite fara adeverinta de salariu

Ai nevoie urgenta de bani pentru un nou proiect? Sau ai parte de o situatie neprevazuta si ai nevoie de bani? Solutia ideala care te scapa din impas in acest caz este creditul fara adeverinta de salariu.Acest tip de credit reprezinta o alternativa simpla de finantare care nu implica nici adeverinte, nici anchete.

Un credit fara adeverinta de salariu inseamna ca organismul financiar de la care ai solicitate acest credit se angajeaza sa iti dea un raspuns rapid in cazul in care creditul a fost acceptat sau refuzat. 

Credite fara adeverinta de salariu reprezinta o modalitate eficienta de finantare pentru o anumita necesitate, daca nu dispui la momentul respectiv de o rezerva financiara. Un astfel de credit poate fi obtinut in maxim 24 de ore de la depunerea cererii. Pentru a obtine un credit fara adeverinta de salariu trebuie doar sa completezi o cerere cu informatiile cerute valide. 

Suma maxima pe care o poti obtine este de 15.000 de lei.  Poate beneficia de credit fara adeverinta de venit orice cetatean roman ce are peste 18 ani – sau in unele cazuri peste 21 de ani – o carte de identitate si un cont bancar.

 

Care sunt avantajele si dezavantajele unui credit fara adeverinta de salariu?

 

  • se poate obtine rapid fara prea multe acte.
  • Se acorda mult mai rapid decat in cazul unei institutii bancare, intr-o perioada relativ scurta, de maxim 48 de ore.
  • Suma imprumutata nu trebuie justificata de beneficiar, banii fiind virati in contul acestuia in maxim 24 de ore de la aprobare.
  • Conditiile de creditare sunt extrem de lejere, numeroase sunt persoanele care pot beneficia la nevoie de un credit rapid fara adeverinta de salariu.
  • Acest tip de credit este acordat pana si persoanelor inregistrate drept rau platnice insa care nu au datorii ce depasesc suma de 1000 RON.

 

Care sunt dezavantajele unui credit fara adeverinta de salariu?

 

  • in general, perioada pentru care se acorda creditul este destul de scurta, de maxim 60 de zile, suma trebuie rambursata intr-o singura transa.
  • Valoarea dobanzii este destul de ridicata.
  • Intarzierea rambursarii vine cu sume de penalizare cu valori ridicate ceea ce duce automat la cresterea valorii imprumutului solicitat.

 

Cu alte cuvinte, trebuie sa accesezi un astfel de credit doar daca esti sigur ca poti da inapoi banii la timp. Daca imprumuti in mod responsabil vei putea profita de numeroasele avantaje oferite de un credit fara adeverinta de venit.